Vår story – På dina villkor

Väljer du Orio Logistics så får du en engagerad, innovativ och flexibel partner inom tredjepartslogistik. En logistikleverantör som arbetar på dina villkor.

Kontakta oss

Vi vill gärna att du att kontaktar oss så vi tillsammans med dig kan ta fram bästa möjliga logistiklösning för dig. Vi ser fram emot att bli din partner på tillväxtresan.

Kontakta oss

På dina villkor. Det är vårt löfte till dig.

Det står för vår övertygelse, det vi lovar att leverera, varje dag, var du än möter oss. Det står också för enkelhet. Ett synsätt som vi burit med oss sedan lång tid tillbaka. Orio Logistics som ingår i Orio AB är en väl etablerad nordisk tredjepartslogistiker med hög kompetens, starka logistikresurser med ett mycket kundnära, innovativt och flexibelt arbetssätt. En tredjepartslogistiker på dina villkor, där det mesta är möjligt eftersom viljan och ambitionen finns.

Det startade i Linköping för över 80 år sedan då pionjären Gunnar Ljungström satte vingar på drömmen, eller rättare sagt… Han plockade av vingarna och utvecklade Saabs första personbil. Hans förmåga att kombinera ingenjörskonst med design gav både försprång och framgång. Den lade också grunden till den nyfikenhet och starka innovationsanda som vi drivs av än idag.

Med ena foten i vårt arv och vår historia och den andra i framtiden söker vi i varje situation efter de bästa och smartaste lösningarna för dig som kund. Genom lång erfarenhet och ett gediget kunnande har vi förmågan att förutse och erbjuda lösningar som utvecklar och stärker din affär. Vi lyssnar till dina utmaningar och behov. Och eftersom ingen utmaning är den andra lik ger vi dig friheten att själv välja vilka lösningar som passar bäst för dig. Idag, imorgon och i framtiden.

Vi vet hur värdefullt ett starkt varumärke är. Därför kommer ditt varumärke alltid att vara viktigare än vårt och alltid att stå dina kunder närmast. Det lovar vi. För oss handlar det om att främja din affär genom att vara pålitliga och engagerade. Att alltid sätta din affär först. Och att ge det lilla extra för att tillgodose dina behov. Du ska alltid uppleva ett samarbete byggt på enkelhet, frihet och öppenhet.

Det är det vi menar med: På dina villkor.

En man som jobbar med flexibelt IT system vid sin dator

Orio Logistics din nya logistikpartner

Väljer du Orio Logistics så får du en engagerad, innovativ och flexibel partner inom tredjepartslogistik. Utifrån grundinställningen att det vi gör är prioriterat och affärskritiskt för dig som kund tar vi ansvar för att hantera och utveckla er logistik och distribution. Med hög kompetens, kvalité och stora resurser kan vi erbjuda exakt den lösning som du vill ha och behöver. Det är vad vi menar med 3PL på dina villkor.

Med nyfikenhet, engagemang och flexibilitet skapar vi kreativa, skräddarsydda logistiklösningar åt kunder som finns i många olika branscher och segment och har varierade behov och krav. Kombinationen av sjuttio års erfarenhet och en dynamisk, innovativ företagskultur är grunden för att vara marknadens mest kundfokuserade och kompetenta tredjepartslogistiker – en logistikpartner som alltid gör sitt yttersta för att möta dina behov och önskemål.