Logistikpartner och reservdelsleverantör

Vi är Sveriges mest erfarna aktör inom global industrilogistik, men säkerställer numera trygga leveranser också inom andra branscher.

Skräddarsy din logistikanläggning

Nu tar Nyköpings logistikpark form och vi kan erbjuda nyproducerade och miljöcertifierade lokaler anpassade utifrån era unika behov. Utforma byggnader, teknik och automationslösningar så att de passar er optimalt. Det geografiska läget är idealiskt – du når två miljoner människor inom 60 minuter. Läs mer.

Nyköpings logistikpark

Rötter i svensk bilindustri och Saab Automobile

Vi har idag två verksamhetsområden som bedrivs i två affärsområden:

Inom Logistik tillhandahåller vi logistiktjänster och erbjuder tredjepartslogistik, lagerhantering, transport och logistik, buffertlager och export-, import- och tullhantering med tilläggstjänster som exempelvis administration inklusive fakturering, returlogistik, Transport Management, ompackning och sampackning.

Inom Reservdelar levererar vi Saab Original reserv- och servicedelar till verkstäder, framför allt i Europa och Nordamerika. Via importörer, distributörer och grossister i alla världsdelar har vi global räckvidd. Inom affärsområdet finns verkstad och tillverkning av Saab Original, lager med 18 000 unika artikelnummer med Saab-passning och teknisk support. Vi erbjuder också de vanligaste reserv- och servicedelarna till ytterligare ett 20-tal bilmärken.

Vi hanterar
2.5 miljoner produkter
varje månad
Inom 1 timme når du
2 miljoner människor
från vårt lager
Vi erbjuder
53000 kvm
I befintliga lokaler