Några av våra svenska Saab-specialister på besök i Nyköping

Nyheter / 21 mars, 2022

I förra veckan välkomnade Orio Saab-specialister till Nyköping. På agendan stod bland annat frågor om produktsortiment och vad vi tillsammans kan göra för att Saab-bilarna fortsätter rulla säkert och tryggt på vägarna så länge som möjligt. Budskapet från vd Gustaf Ljunggren var tydligt. 

– Vi finns här för er och för alla Saab-ägare, nu och framöver. Saaben är en kvalitetsbil. Med rätt service och underhåll har Sveriges närmare 200 000 Saab-bilar som rullar på vägarna många år kvar.

Andra viktiga punkter på agendan var försäkringssamarbete med Svedea och sommarens efterlängtade Saabfestival i Trollhättan som på grund av pandemin ju varit inställd de senaste två åren.

På mötet deltog Mats Riesel Bilservice, StemeckMapTun, Eklunds Bilservice, Vetlanda Bil och Skadecenter och Mannes Bilservice. Från Orio deltog vd Gustaf Ljunggren, affärsåmrådeschef Johan Formgren och Nordenchef Sara Widblom och hennes team.

Mer information om Saab-festivalen kommer inom kort men reservera redan nu 10-12 juni i kalendern.

Orio AB är ett globalt logistik- och reservdelsföretag som erbjuder logistiktjänster inom allt som rör lagring, distribution, export/import, transport, vidareförädling och hantering av varor. Orio är världens enda leverantör av Saab originaldelar med försäljning i ett femtiotal länder. Orio är sedan 2012 helägt av svenska staten. Huvudkontoret finns i Nyköping, tillsammans med logistik- och distributionscenter. Bolaget har även kontor i Trollhättan samt fyra helägda dotterbolag i Europa och USA.

Våra nyheter