Reservdels- och eftermarknadsflöden

Artiklar / 3 mars, 2021

Lönsamma reservdels- och eftermarknadsflöden byggs upp som effektiva helhetslösningar där en effektiv lagerhantering och snabb distribution är grunden. Men ett verkligt vässat reservdels- och eftermarknadsflöde utmärks även av en proffsig kundsupport, automatisk varupåfyllnad och en effektiv returhantering.

Ompackning/sampackning

Kundsupport

Vår kompetenta kundtjänst är bemannad med välutbildad och kunnig personal som hanterar order, reklamationer och returer, leveranser och säkerställer att våra kunders mottagare alltid kan få bästa möjliga support.

VMI-tjänster – automatisk påfyllning

Orio Logistics har även kunskap och kompetens att hantera VMI – Vendor Managed Inventory, dvs. säkerställa en löpande påfyllning av reservdelar och förnödenheter hos kundens mottagare.

Returhantering

Ofta finns det ett behov av att omhänderta överblivna eller uttjänta produkter som ska repareras, återvinnas eller kasseras/destrueras. Orio Logistics tar även hand om de returer som genereras i vår kunds reservdels- och eftermarknadsflöde.

Fler smarta tilläggstjänster

Basen i Orio Logistics erbjudande är en effektiv och flexibel lager- och distributionslösning. Utöver grundläggande tredjepartslogistik utvecklar vi smarta tilläggstjänster som ger våra kunder ett extra värde, samtidigt som vi blir en mer unik logistikpartner.

Våra nyheter