Leveransförmåga och räckvidd

Ett modernt logistikcenter på 73 000 kvadratmeter som har en hög automationsgrad och effektivitet

Kontakta oss

Vi vill gärna att du att kontaktar oss så vi tillsammans med dig kan ta fram bästa möjliga logistiklösning för dig. Vi ser fram emot att bli din partner på tillväxtresan.

Kontakta oss

Modernt logistikcenter

Hedin Parts and Logistics moderna logistikcenter är beläget tio mil söder om Stockholm – mitt i Norden och med omedelbar närhet till hamnar, järnväg och Europavägar samt direktförbindelser till de största logistiknaven som betjänar centrala och södra Sverige samt hela Norden.

Vårt logistikcenter är 73 000 kvadratmeter, har en hög automationsgrad och hanterar effektivt såväl pallar och lådor som enstaka artiklar. Anläggningen är dessutom utrustad för att hantera tempererade varor, farligt gods och artiklar med högt ställda krav på hygien och säkerhet.

Snabbt med hög precision

Hedin Parts and Logistics har genom sitt gedigna och långsiktiga kvalitetsarbete optimerat processer till att reducera felplock ner till max 2 orderrader per 1000 rader. Genom ett kontinuerligt förbättringsarbete med utvalda transportörer sker leveranser med upp till 99,95 % i tid enligt transportplan.

Inleverans av gods sker kontinuerligt av Hedin Parts and Logistics moderna godsmottagning och genom en hög automatisering är gods som inlevereras före 10.30 tillgängligt för utleverans samma dag. 99,99 % av allt gods som inlevereras är tillgängligt för utleverans dagen efter.

Hedin Parts and Logistics kan genom utvalda transporter med brytpunkt klockan 12 leverera nästa dag i stort sett hela Europa.

 

En man som jobbar med flexibelt IT system vid sin dator

Regionen

Nyköpingsregionen är en logistikplats under tillväxt. Den fördelaktiga platsen för logistik speglas i att den närliggande Östgöta-regionen rankas som en av de bättre platserna för logistik i Sverige.