Reservdelar till verkstäder över hela världen

Vi är exklusiv leverantör av Saab Original. Vare sig du har en mindre oberoende verkstad eller en stor specialistverkstad – du och din affär är trygg med Hedin Parts and Logistics.

Exklusiv leverantör av Saab Original

Det är bara genom oss kan du få tag i Saab Original reservdelar och servicedelar. Drygt 800 000 Saab-bilar rullar just nu på vägarna runt om i världen, i Sverige är de ungefär 200 000. Tack vare vår reservdelskatalog med Saab Original har dessa kvalitetsbilar många mil kvar.

Våra ingenjörer ser ständigt över vårt sortiment och samarbetar med tillverkarna av Saab Original reservdelar. Våra lager i Sverige, Tyskland, England och USA innehåller drygt 18 000 unika artikelnummer med Saab-passning och fylls ständigt på för snabbast möjliga leverans till dig.

Produkter och tjänster

Rätt delar på rätt plats i rätt tid

Under mer än sju decennier har vi servat motorbranschen globalt med reserv- och servicedelar, instruktioner och manualer. Vi kan logistik och samarbetar med marknadsledande importörer, distributörer och grossister i alla världsdelar. Vi servar dig med marknadsmaterial och teknisk support när du behöver det.

Med Hedin Parts and Logistics som partner har du precis den flexibilitet och servicenivå som passar din verkstad och dina kunder. Vi kan branschen och vi förstår din affär – kontakta oss idag.

Kontakta oss